Du är här: Hem /
Gräsklippning-maskin-655

Grönyteskötsel

Vi erbjuder helhetslösningar för både gräsklippning samt plantering och skötsel av häckar, träd, blommor och buskar.

Gräsklippning
Gräsklippning är inte bara klippning av gräs. Väla Mark & Trädgård har kompetens och erfarenhet av att klippa och sköta gräs på allra bästa sätt.
 

Det är uppenbart att om en gräsyta ska framstå vacker och funktionell krävs noggrann planering, intensivvård och klippning i rätt tid. Vi kan få gräset att gro och växa och vi kan trimma och ta omsorg för gräsytor så att de fyller sin funktion - oavsett om det är som en spelplan, park eller något annat.

Plantering
Med ett kompetent och tränat öga sköter Väla Mark & Trädgård era planteringar med buskar, blommor, träd och häckar med hänsyn till helheten. Vi fokuserar på form, tillväxt och hälsa hos varje individuell växt genom att ta hänsyn till platsen med dess helhet. 
 

Vår utgångspunkt är alltid funktionen av vegetationen i ett område.Därför fokuserar vi på vad  planteringen skall bidra med. Vår vård utförs alltid med stor effektivitet och hög professionell kunskap.

Häckar
Häckar form karaktäriseras av dess tillväxtsätt. Genom att plantera bra och jämna plantor med korrekt avstånd så får man de bästa förutsättningarna för att få en jämn och vacker häck. Med rätt vård så som beskärning, gödning, bevattning osv kommer häcken bli en vacker avgränsare eller insynsskydd.
 

Träd
Träd är oftast planterade som friväxande träd, där vi fokuserar på det enskilda trädet. Genom att gruppera träd kan man bilda träddungar, alléer eller rader av träd vilket kräver en speciell skötsel.
 

Blommor
Rosor, perenner och sommarblommor ger doft och färgupplevelser. Vi prioriterar det visuella samt praktiska egenskaperna av blommor och syftet med vår vård är att skapa god tillväxt och livskraft.
 

Buskar
Buskar kan vara formgivande för gröna ytor. De kan både separera och ena olika delar av gröna områden. Oftast presenteras buskar som enhetliga planteringar som huvudsakligen består av fyllnadsbuskar med inslag av solitära-, prydnads- och marktäckande buskar. När vi vårdar buskar utgår vi ifrån helheten för att skapa frodighet med minimal förekomst av ogräs.

Kontakt oss nu

 tlf_03

Ring oss nu:

042-201222

 mail_03

Maila oss på:

info@valamark.se

 Valamark Karta

Hitta våra kontor:

Karta över kontor

Valamark anställda

Se våra anställda:

Lista över anställda

bed-pleje-vande-800
Gronyteskots-maskin-Grasklippning-800
Plantering-Gronyteskotsel-800

© Väla Mark & Trädgård | Strandbadsvägen 13A | SE-252 29 Helsingborg | +46(0)42 201222 | E-post | Cookies och sekretesspolicy